Even voorstellen…

Mijn naam is Gerben Kaal, 32 jaar oud en geboren en getogen in Nieuw-Wehl.

Na het behalen van mijn vmbo-diploma ben ik de koksopleiding gaan volgen. Mede dankzij de ervaringen die ik heb opgedaan bij diverse leerbedrijven, heb ik in augustus 2012 mijn diploma “zelfstandig werkend kok” in ontvangst mogen nemen.

Mijn ultieme droom

In de jaren die volgden, kwam steeds meer het idee om iets voor mezelf te gaan doen. Een eigen cateringbedrijf was mijn ultieme droom…! Na verschillende kleine projecten, werd besloten om een gedeelte van de schuur te verbouwen. Hier werd een mooie keuken van gemaakt en in augustus 2014 ben ik officieel begonnen met Cateringservice Kaal “De Pess”.

Dit begon in die tijd hobbymatig, want ik werkte daarnaast nog 40 uur voor een baas. Maar naar mate de tijd vorderde, begon de vraag te groeien. Hierdoor begon het steeds meer te kriebelen om volledig op eigen benen te staan.

Plannen voor de toekomst

Nu, 3 jaar later, wil ik mijzelf meer op mijn cateringservice gaan richten. Ik heb daarom besloten om iets minder te gaan werken om zo het totaal pakket voor de klant zo uitgebreid mogelijk te maken.

Het is de bedoeling om in de toekomst volledig zelfstandig ondernemer te zijn, en dus van mijn droom werkelijkheid te mogen maken.

Ik hoop u in de toekomst graag van dienst te kunnen zijn!