Even voorstellen…
Mijn naam is Gerben Kaal, 34 jaar oud en geboren en getogen in Nieuw-Wehl.
Na het behalen van mijn vmbo-diploma ben ik de koksopleiding gaan volgen. Mede dankzij de ervaringen die ik heb opgedaan bij diverse leerbedrijven, heb ik in augustus 2012 mijn diploma “zelfstandig werkend kok” in ontvangst mogen nemen.
Hoe het begon
In de jaren die volgden, kwam steeds meer het idee om iets voor mezelf te gaan doen. Een eigen cateringbedrijf was mijn ultieme droom…!
Na verschillende kleine projecten, werd besloten om een gedeelte van de schuur van mijn ouderlijkhuis te verbouwen. Hier werd een mooie keuken van gemaakt en in augustus 2014 ben ik officieel begonnen met Cateringservice Kaal “De Pess”.
Dit begon in die tijd hobbymatig, want daarnaast werkte ik nog 40 uur voor een baas. Naar mate de tijd vorderde, begon de vraag te groeien. Hierdoor begon het steeds meer te kriebelen om volledig op eigen benen te staan.
Mijn droom
In 2017 besloot ik minder te gaan werken bij de baas om mijzelf beter te kunnen richten op mijn bedrijf. Dit maakte dat ik het pakket voor de klant kon uitbreiden. In augustus 2018 kwam daar de eerste frietkraam bij. Door beiden bleef de vraag groeien.
In januari 2019 besloot ik dan ook om mijn baan op te zeggen en hiermee kwam mijn droom uit. Sinds die tijd ben ik volledig zelfstandig ondernemer, en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen.
Ik hoop u in de toekomst graag van dienst te kunnen zijn! Smakelijke groeten, Gerben Kaal