Buffet 1
Koud
- Rundvleessalade
 - Witte koolsalade met rozijnen
 - Romige appel/komkommer salade
 
Warm
- Gehaktballetjes in jus
 - Kipdijsatéstokjes in satésaus
 - Minischnitzels met champignonroomsaus
 - Gebakken aardappelen met spek en ui
 
Overig
- Vers gebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
 
Prijzen
- Vanaf 20 personen € 25,95 p.p.
 - Vanaf 30 personen € 23,95 p.p.
 - Bezorgkosten € 0,45 per km
 
De prijzen zijn inclusief borden, bestek, servetten en afwaskosten.
Buffetten dienen minimaal 2 weken van te voren besteld te worden.
U kunt tot 1 week van tevoren het definitieve aantal personen doorgeven of wijzigen in verband met het bestellen van de producten. Mocht het aantal daarna:
- lager worden: dan betaalt u alsnog voor het aantal personen dat u had doorgegeven.
 - hoger worden: dan worden er kosten voor de ‘extra personen’ in rekening gebracht.
 
Buffet 2
Koud
- Opgemaakte rundvleessalade
Met diverse soorten vleeswaren, garnituren en gevulde eieren
 - Pastasalade met kippendij, rode ui en gemarineerde tomaten
 - Romige appel/komkommersalade
 - Witte koolsalade met rozijnen
 
Warm
- Zalm in bieslookroomsaus
 - Gehaktballetjes in satésaus
 - Boerenbeenham met honingmosterdsaus (koud)
 - Varkenshaas medaillons in champignonroomsaus
 - Gebakken aardappelen met spek en ui
 
Overig
- Diverse broden met huisgemaakte kruidenboter
 
Prijzen
- Vanaf 30 personen € 27,75 p.p.
 - Bezorgkosten € 0,45 per km
 
De prijzen zijn inclusief borden, bestek, servetten en afwaskosten.
Buffetten dienen minimaal 2 weken van te voren besteld te worden.
U kunt tot 1 week van tevoren het definitieve aantal personen doorgeven of wijzigen in verband met het bestellen van de producten. Mocht het aantal daarna:
- lager worden: dan betaalt u alsnog voor het aantal personen dat u had doorgegeven.
 - hoger worden: dan worden er kosten voor de ‘extra personen’ in rekening gebracht.
 
Buffet 3
Koud
- Opgemaakte rundvleessalade
Met diverse soorten vleeswaren, garnituren en gevulde eieren
 - Rundscarpaccio met rucola, parmezaan en truffelmayonaise
 - Romige appel/komkommersalade
 - Witte koolsalade met rozijnen
 - Haring met ui
 - Gerookte zalm
 - Makreel
 
Warm
- Roerbakgroente met grote garnalen
 - Runderrollade met peperroomsaus
 - Boerenbeenham met honingmosterdsaus (koud)
 - Varkenshaas medaillons in champignonroomsaus
 - Roseval aardappelen met tijm, rozemarijn en knoflook
 - Rijst
 
Overig
- Diverse broden met huisgemaakte kruidenboter
 
Prijzen
- Vanaf 30 personen € 32,50 p.p.
 - Bezorgkosten € 0,45 per km
 
De prijzen zijn inclusief borden, bestek, servetten en afwaskosten.
Buffetten dienen minimaal 2 weken van te voren besteld te worden.
U kunt tot 1 week van tevoren het definitieve aantal personen doorgeven of wijzigen in verband met het bestellen van de producten. Mocht het aantal daarna:
- lager worden: dan betaalt u alsnog voor het aantal personen dat u had doorgegeven.
 - hoger worden: dan worden er kosten voor de ‘extra personen’ in rekening gebracht.
 
Schnitzel
Koud
- Aardappelsalade met spek en rode ui
 - Romige appel/komkommersalade
 - Witte koolsalade met rozijnen
 
Warm
- Schnitzel á 180 gram (per persoon)
 - Gebakken aardappelen met spek en ui
 - Gebakken champignons
 - Champignonroomsaus
 - Jägersaus
 
Overig
- Mayonaise
 
Prijzen
- Vanaf 25 personen € 18,75 p.p.
 - Bezorgkosten € 0,45 per km
 
De prijzen zijn inclusief borden, bestek, servetten en afwaskosten.
Buffetten dienen minimaal 2 weken van te voren besteld te worden.
U kunt tot 1 week van tevoren het definitieve aantal personen doorgeven of wijzigen in verband met het bestellen van de producten. Mocht het aantal daarna:
- lager worden: dan betaalt u alsnog voor het aantal personen dat u had doorgegeven.
 - hoger worden: dan worden er kosten voor de ‘extra personen’ in rekening gebracht.
 
Winterkost
Stamppotten
- Boerenkool
 - Hutspot
 - Zuurkool
 
Vleessoorten
- Hachee
 - Rookworst
 - Verse worst
 - Speklappen
 
Bijgerechten
- Jus
 - Zilverui
 - Augurk
 - Mosterd
 
Prijzen
- Vanaf 25 personen € 20,75 p.p.
 - Bezorgkosten € 0,45 per km
 
De prijzen zijn inclusief borden, bestek, servetten en afwaskosten.
Buffetten dienen minimaal 2 weken van te voren besteld te worden.
U kunt tot 1 week van tevoren het definitieve aantal personen doorgeven of wijzigen in verband met het bestellen van de producten. Mocht het aantal daarna:
- lager worden: dan betaalt u alsnog voor het aantal personen dat u had doorgegeven.
 - hoger worden: dan worden er kosten voor de ‘extra personen’ in rekening gebracht.